minum air gula

memang kena minum air gula ke kalau kandungan dah besar? tanya sebab tak tau ?

12 Balas

Air gula ni minum bila : - umur 25 ke atas - family ada kencing manis Setakat ni tu je sy tahu. Make sure makan kena jaga. Kalau berat naik mendadak pun kena minum air gula.

Kena minum kalau mengandung umur 25 thn. Kalau ada sejarah family kencing manis awl pregnancy kena minum dah. Insyaallah ok je air gula tu, jgn risau 😊

Kalau berat naik mendadak pun akn kena minum air gula..selalunya ibu hamil akn mnum air gula 2 kali spnjang kandungan kalau mnuman first ta sangkut gdm..

Sy kne minum air gula sbb takut ada kencing manis. doct scan & dpt dtect air ketuban bnyak.. Bby besar Dr jangkaan..

Klau usia 25 kbwh dn xde sjrah kencing manis dlm family.. Xyh minum.. Sy xyh minum air gula utk baby first ni😁

Sy kna dua kali sbb baby first usia 35 tahun. Br je buat kali kedua minggu ni. Tggu keputusan. First xde prob

Klau berat naik mendadak kne minum n skrg Klau umur 25 tahun ke atas wajib kne minum air gula...

Sy minum.air gula mase ngandung anak kedua je sis,first pregnant takde srh minum

Tengok keadaan ibu sis. Bukan semua ibu mengandung kena minum air gula

semua kena minum samada yg kecing manis or takde .