Air gula kena minum tak?

Air gula memang kena minum ke walaupun hb dan semuanya cantik? Sbb next week kena minum air gula..ada yang ckp tk payah minum air gula..#ingintahu

6 Balas

wajib minum tempat saya .yg prtma Klau tidak sangkut .kne minum lg sekali wktu usia kandungan 28mnggu ☺️☺️☺️

2y ago

samaaa

hb sy cantik 14. family xda kncing manis. background ok. tp kena mnum air gula jgk. n yaaahh sangkut 🫠

2y ago

nasib.kan.mende ni kita takleh nak kata apa.😅 hadap je laa.ye tak

doc cakap kena minum masa 28weeks.. tapi kalau berat naik mendadak,maybe kena minum awal..

tanya nurse nanti, kenapa kena minum air gula. banyak faktor.

saya kena minum air gula sbb mak saya ada diabetes ....

Umur 25> wajib minum air gula.