peranakan jatuh

Salam mommies, apa simptom peranakan jatuh ya? Atau simptom2 yg otw nak jatuh ?

1 Balas

Wasalam.. yg saya tau mcm sedara saya dia ada share katanya senak kat bahagian bawah perut.. bila jalan tk selesa.. masa buang air kecil ada rasa something (saya pon tk pasti mcm mana rasanya) mcm ade benjolan ke apa kat bahagian ari2.. selalu sakit bawah perut atas ari2.. dia selalu berurut utk naikkn peranakkn

4y ago

Jgn angkat berat2 sis.. better urut kot sis.. masa pantang pon ada berurut kan.. Klu tk de sakit InShaAllah doa bbyk tk de apa..