Peranakan jatuh

hai, nak tanya. kalau peranakan jatuh boleh urut tak? saya dah 13weeks pregnant

6 Balas

Elok sis pergi confirmkan dengan doktor dulu sebab hospital je tahu nak buat apa. Dah 13w tu baby dah makin besar. Jangan urut dulu. Zaman skrg punya bidan bkn mcm dulu. Lagipun tengah ada baby dalam perut. Kalau takde baby takpe cari tukang urut.

sis gi cofirm ngn Dr dulu .. saya hritu MCM tu lah igtkan peranakan jatuh. .. mtk Dr cek..dia kata x jatuh pun ..mgkin perasaan kita je tu...

Sebaiknyer jumpa Doc, bagitahu Doc nti confirm kan jatuh ke x.. Jgn jumpa bidan sbb dah 13w, klu berurut nti gugur.

biasa nye peranakan jatuh, jln pon trbongkok.. n sakit,.. comfirm kn dlu ngn docter.. sbb tgh pregnant..

klau boleh jgn sis... bahaya... tapi mcm mna sis tahu yg peranakan sis jatuh?

1mo ago

maybe tu buasir je kot

mcm mana tahu peranakan jatuh? dktr bgtau ke?