Peranakan jatuh ketika sarat mengandung..

Ada sesiapa yg pernah alami peranakan jatuh ktika sarat hamil? Bolehkah bersalin secara normal??

4 Balas

Sekarang saya 37w and ada anterior wall prolapse stage 1. Doc kata boleh bersalin normal. Apa apa pun tanya doc and minta doc examine dulu. Nanti doc akan consult and advice. Sebab prolapse ni tak semestinya rahim je. Mcm saya anterior wall so tak menjejaskan kandungan. So concern saya utk deliver nanti je. Tapi setakat ni doc kata masih boleh bersalin normal. Tak perlu opt for czer

2y ago

oo ok sis... nnti sy rujuk doc...

jatuh macam mana ye kat mana nak tengok. sorry tak pernah tahu

mcm mana tahu peranakan jatuh? dr bgtahu ke?

Ha ah, macam mana tahu peranakan jatuh? 🤔

1y ago

Oo baru tau