Nama baby

Cakap kt husben nk letak nama ‘Aqil’, dia cakap xnak, sebab nama kawan dia? husben ni masa sekolah dlu nakal, bila cakap nama baby nanti nk letak ‘Zayyad’ pun xnak sebab pernah pukul student nama ‘yad’ (kt belakang).. semua xnak ni acaner?

2 Balas

Hihi😂😂😂🤣🤣nmpknye kne tuka nm lain la nmpknye. Lawak husben sis ni...msti dia suke wat lwak kn😂😂😂🤭🤭🤭

5y ago

Sis jugak.. aameen🤲🏻🤲🏻

kalau camtu mintak husband je la suggest nama baby, senaraikan,isteri pilih. mcm saya dulu. hahaha😂

5y ago

Tu lh.. kita semangat plus excited.. bila suruh snrai, dia jwb “lmbat lg eh nk kluar”🤦🏻‍♀️