Nama Anak

Saya niat nak letak nama anak dengan nama Yusuf.. Nk letak lg 1 nama tapi x thu nk letak nama apa.. Ibu2 ada cadangan? Contoh : yusuf iskandar

32 Balas

Nama anak dalam kandungan sy ni pun Yusuf. Hari2 duk sembang dengan dia, panggil dia dengan nama ni. Now dah 34 weeks, dia selalu gerak2 bila sy panggil nama dia. Tak tahu la perasaan saya aje ke atau camne.

Nama anak sye pon Yusuff. Syed Muhammad Yusuff. Ni gara2 suke tgk ig Yusuf iskandar tu la. Suke tgk perangai nye. Semoga sama la perangai anak sye dgn yusuf iskandar. aaminn.

maaf nak mencelah sikit..ada sapa2 tahu tak maksud nama diana dlm islam..husband bekenan xp sya nk tahu maksud..

nama anak saya muhamad yusuf zafran.. 💕yusuf rizqi.. 💕yusuf waqif.. 💕yusuf safwan.. 💕yusuf mikail..

Yusof taiyoob..fuhh..pjg umur org dok sebut bln puasa nti..😄 Gurau awk😊

4y ago

Hihi..comei jgk kan nma tu🤩

yusof taiyob😁gurau gurau yea...letak nama muhammad yusuf daniel pn okay

Zayn (ZAYN زين m Arabic Means "beauty, grace" in Arabic) Yusuf Umar Yusuf

5y ago

Nice name 😁😁 bleh suggest kt husb nnt😃

Yusuf Al - Qardawi Yusuf Rizq Yusuf Mishary Yusuf Abbasy

Yusuf Atta Yusuf Zafran Yusuf Qarleesy Yusuf Uwais

Idlan Yusuf Afzan Yusuf Yusuf Hasbi