Buntu pilih nama

Hi boleh mintak pendapat tak..sy buntu nak namakan ank ke 4 ni nama apa..sebab Husben xnak nama lain..anak 1, nur ariessya amanda no 2 boy.. no 3 nur arieyanna marshanda.. No 4 girl Husben nak nama depan arie juga, dan belakang ada nama nda contoh mcm amanda dan marshanda tu la..boleh tak nak mintak mommy2 bg idea nama2 yg ada perkataan arie di depan belakang bunyi nda2..tolong jgn kecam dn gelak ye..#SeriusTanya

2 Balas

arieqa/arieqha/arieqya ariezinnia ariefyna Wanda Imanda/Irmanda/Ermanda