Negative hamil tapi lambat haid

Dah masuk dua bulan setegah tak haid tapi test urin negative Kenapa ya sedih ??? tapi ada tanda cramps dekat perut tolong saya mommy doakan saya mommy Semua

11 Balas

Just go clinic. Do some check up (scan).. Bahaya nowdays mcm2 penyakit yg boleh wanita hidap.. Worst case cyst & cancer. Smg dipermudahkan segala urusan.

5y ago

No worries.. Insyaallah.. Semua baik2 saja..🤗

Mungkin sis stress dan sis ada consume pape supplement ke? Kadang kala pengambilan supplements boleh menjadi punca.. Salah satunya ubat berkaitan diet

Sbar ye sis.. Awak sma mcm sye cuma beza awak 2 bln sye nk msok 2mnggu tpi blom dtg bln.. Cek upt - ve.. Tpi tanda2 tu ad dh.. Sbar ye sis..

Puan mungkin boleh check doctor, kes saya pon mcm ni, upt negative, scan bawah da ade da, usia around 3 bulan

sy prnah jd mcm ni...period x regular...kdg2 tiap2 bln...kdg2 2 @3 bln skali

Sy dlu selalu jg tak period berbulan2 sbb masalah hormon

Kalau period sis memang regular perlu jumpa doktor.

Test urin kat klinik x? better pegi klinik sis 😞

Mungkin hormon ? Pegi check sis.

Sy dlu sampai 5 bulan x period.

5y ago

Tak.. Lepas tu period.