test upt negative tapi badan mula rasa symptom pregnant.

tapi harini hari ke3 haid, tapi haid datang seminggu awal dan hanya keluar tanda haid sahaja sepanjang 3 hari ni .. dan tidak banyak seperti biasa. ada sesiapa pernah alami macam ni ? 😢

4 Balas

period dh tu.. simptom period lebih kurang sama dgn preggy.. dan blh jd jgk awak ada mslh perubahan hormon

1y ago

oo +ve ke mcm ni sis?sy test 4hari berturut Pon Masih samar² mcm ni...bila guna clearblue not pregnant mcm mana ye sis?

biasa simptom mcmtu akan alami semasa nak period juga... kekdg sbb mslh hormon pun blh jd cmtu..

maybe hormon tu

period la tu