TTC lewat 2hari tapi upt -VE

Dengan penuh harapan , cek upt 🥺 .. lewat 2 hari haid . Tapi still negative .. Doakan ya mommy utk sya .. Semoga doa yg baik berbalik kepda mommy juga 💗🥰

TTC lewat 2hari tapi upt -VE
4 Balas

kalau nak check, check after lewat seminggu atau 2 minggu. kalau awal sangat kadang upt tak detect 🤗 moga dipermudahkan urusan 🤗

2y ago

ohh ok sis . thank u sarannya ☺️ Aamiin .. semoga d permudahkan segala urusan juga sis ..🥰

Klau nak chek sis lewat seminggu mcm tu atau lebih dari 1minggu sis moga dipermudahkan

2y ago

Baik sis . Thank u . Aamiin .. Semoga urusan sis juga lancar semuanya 🥰

semoga Allah beri rezeki anak pada waktu yg terbaik untuk puan dan suami..

2y ago

Aamiin aamiin ya Rabbal Alamin .. Semoga doa yg baik itu berbalik padamu sis .. aamiin ..

cek dah lewat seminggu

2y ago

ok sis . nti sya cek balik klu masi x turun haid selepas seminggu ni .