39w3d

Alhamdulillah, sy dah bersalin babygirl. 3.2kg takpa koyak dan jahit ???

36 Balas

Alhamdulillah...saya bersalin anak ke2 pun mcm ni..baby boy 3.3kg tanpa koyakan dan jahitan..best sgt..lpas bersalin xda sakit kt bwah tu..🤭 teran masa 10cm.

4y ago

Ya betul

Tahniah...akk semua doc toreh..sbb nampak susah sangat nk keluar..toreh lepas teran kali ke3..doc tkt terkoyak n jahit susah huhu..6org semua gtu

4y ago

Hahaha .biasa lah ank first.

Best nya tanpa koyakan. Alhamdulillah.. Kalau la saya pun macam sis nnti... Ingat balik saat kena jahit tu ngerinya huhu 😅

4y ago

Teran mcm taik berak keras 😂

Tips pleaseee. Hehehehe 🤭 Btw tahniah sis. Selamat berpantang. Sy ad lagi lebih kurang sebulan lebih je lg. Hehehe

Alhamdulillah...tahniah. selamat berpantang sis. Apa petua xda koyak n x jahit tu. Sharela 😉

Alhamdulillah rezeki. Bersalin tnpa koyak jd idaman ramai tu. Selamat brpntg

nak tips sis 😊.. boleh prepare nanti.. sekarang dah 34 weeks.

Tahniah. Sy 39w2d lom ada tanda2. Bagi lah tips. Huhu

Alhamdulillah.. boleh share tips dgn kami smue x?

Alhamdulilah tahniah sis.. boleh kongsi tak 🥰