threatened miscarriage

Any mommies to be di diagnose blighted ovum? Pregnancy below 12 weeks.. , ? ???????? Macam mana persediaan pantang untuk miscarriage 1st trimester ? ???

6 Balas

Doakan sy juga sy pun blighted ovum.. Skunk dh start bleeding tgu nk ggur sndri je kantung.. Sdih tu jgn ckp la.. Tmbah ank first.. Huhuju..tak pe kita doa kita sama2 kuat.. Amin

4y ago

Tu la ni pun drh dh start mkin byk kuar..tq awk..In Shaa Allah sy kuat tu la cm still dok rsa sdih.. X pe la Allah nk gnti dgn lbih baik.. In Shaa Allah