threatened miscarriage

Ada tak mommies yg kena diagnose nak misscariage and ada bleeding kantung 6 minggu kosong tp skrg usia kandungan dah besar n selamat? Perlu kata sokongan and nasihat korg sbb tgh lalui skrg kene diagnose warning miscarriage. #pleasehelp #firstmom #bantusharing

1 Balas

6minggu mmg nmpk kantung je. janin msih kecik lagi. tgu lgi 3w pegi scan semula. selagi awak xde bleeding selagi tu bby msih membesar dlm rahim. doktor awk pegi scan tu doktor bru ke ape 🀦🀦 ptot nye die suruh awak dtg lgi 3w utk repeat scan. suke2 je nk diagnose threated misscarriage.

2y ago

sy ade bce post dlm app ni psl kantung bujur/kemek.. ade kate threatened miscarriage cmtu.. tp wallahualam.. sis try repeat scan lg nnt.. semoga xde pape 🀲