Lendir&darah

esk dh masuk 4hari sy keluar lendir dan darah..tp masih xde contraction...mommy² semua ,ambik mase lame mane ye bersalin...slps kluar lendir & darah? due 10/12

3 Balas

Sis,saya 38 week ad air keluar,x ada rasa sakit2..cepat2 pg hospital..Alhamdulillah,nasib ambik kputuan awl jumpa doktor,walau pintu rahim blm ad jln keluar utk bby tp ad pantauan doktor pakar utk elak jangkitan kuman.. Syukur selamat melahirkan bby Boy..08/07/2020 3.08kg Alhamdulillah

Baik pg hosp, mna tau doktr blh pecahkn ketuban utk cepatkn kontraksi brlaku..

Alhamdulillah tahniah