?

dr saat awal kehamilan 7 mggu hingga 30mggu . 2 mggu skli mesti akn check up, kdg² je kene 1 mggu skli . check up klinik, hospital dan psychiatric . dan sejak dr 31 hingg 34 dan bawak la sampai lahir ni 1 mggu skli check up . 1 mggu 2 ke 3 kli pun ade . letih sgt² . tapi kuatkan semngat . semua pergi sorg² . jd ibu² jgn sedih ya kalau husbnd tak dpt ikut . kita kuat ? dgn naik moto nye ... panehhhhh panehh

1 Balas

insyaAllah... semoga dipermudahkann... kenapa g psy ye sis... maaf tanye...

5y ago

hanya yg alami je yg memahami . hee org takkan phm , mostly kata ngade je . tp dorg sndri bnde kecik dok heboh . kita pulak lebih pd buatttt jela . kecik hati pendam . tp tetap kuatkn diri sbb tanggungjwb . hehe insha'Allah aminnn kita boleh hadapi