Edd ikut period @ scan

Salam sis , saya confuse sebab ikut edd period baby lahir 30/11/2019 tapi kalau edd scan 11/11/2019 .. kalau pergi check up pun kadang2 confuse nk cakap berapa mggu ? anak first skrg ni .. ibu ibu mcam mana ya ?

2 Balas

Nnti hujunk oct.. Sis stanby jak.. Sbab sy pn mcm tu (mslh period x t'atur).. Jdi antara tgh oct - 9 nov 2019..tpi doc sarankn spya start oct.. Stanby sja.. Sy sllu ikut tarikh edd y dlm buku bila ada org tnya.. 😁 Tpi dlm personal.. Sy akn awl stanby sja msuk bln oct nnti..

Selalunya mcm tu lah.. so baby akan lahir antara 11-30 November..