Kiraan minggu

Saya tak berapa faham kiraan mggu. Dalam apps ni dh menunjukkan 21 mggu, tp tiap kali pergi check up mesti kurang smggu lebih dari kiraan sy. Mcmana ye.

2 Balas

Maksud sis check up tu scan atau kiraan manual oleh doktor start first day period? Kalau scan mmg tak sama. Kalau kira manual tak kan berubah.

3y ago

Tanya doktor.

Letak due date yg doktor bagi tu sis nanti pandai lah apps ni atur mcm saya punya cun2 dgn yg doktor bagi

3y ago

sy letak yg sama. tp bila prgi check up tak sama. cth skrg dlm apps ni dh tnjuk 21w4d, tp dkt klinik nurse check jd bru masuk 20w2d mcmtu