pregnant 7 weeks

Hai semua.. Sy nk tnya pendapat. 2 mggu lpas sy check dgn doktor sy pregant 5 weeks. Smlm bt checkup lg stil jd 5 mggu 6 hari. Sptutnya dh jd 7 mggu lebih. Kantung membesar tp xjd janin lg dan xda heartbeat. Doktor ckp kndungan sy mgkin xmnjdi. Kna tgu lg 2 mggu sama ada sy ggur sndri atau kna p hospital. Ada x yg mcm sy? Boleh bg pndapat. Sy rsa down sgt.

1 Balas

Sy pnh kena 2 kali org panggil blight ovem kantung membesar tp baby xda so sy xnk tunggu lama sy ckp gan doc tok cuci

5y ago

Dlm kantung sy tu xda pa kosong tp kantung membesar ikot usia akhirnya sy cuci masa 12w