Bleeding 5 week

Smalam check guna digital. Harini keluar darah. Dh pergi scan tapi still tak nampak ape2 lagi. Doc just suruh repeat scan je 2 mnggu lagi. Skrg pun still ada darah. Tapi time kencing je keluar. Normal ke mcm tu? Takut😔 ttc 2 tahun lebih. First baby😔 ade yg pernah je mcm ni? 😔. Doakan kandungan sy sihat & selamat.

Bleeding 5 week
3 Balas

Better pegi hospital, sbb klu kat hospital, kita dpt jumpa doc pakar O&G. Biasanya akan dpt ubat hormon utk kuatkan rahim. Jgn biarkan mcm tu je, better g hospital pulak.