kepala bby besar

Slaam.semua,nk tnya siapa ade pengalaman macam saya? Saiz kepala.bby septutnya usi 32 weeks,tapi tadi scan doktor tgk 37 weeks da ? kene refer pakar...

8 Balas

Insyaallah mdah2han x pa2 bby sis.. tpi kena bdoa bnyak jgk la mdah2han bby oke normal jgk... Ank first sya pn kpla nya bsar tym kluar lama syaa sakit msa nak bsalin sharian sis sab normal bsalin lg kpla bby bsar lgi.. tpi bila sis bersalin t.. urut2 jgk la kpla bby tu spyaa dia kcik insyaallah... Ank saya mak rajin urut2 lama2 dia kecut sndri...apa2 pn refer doc jgk la yaa.. ushaa jgk urut2 pla baby bgi org tua yg pndai la.. mcm sya first x brani bab bby kan.. tpi mak ajar2 alhamdulillah okee da

Salam.. boleh tanya? Doktor pakar ckp apa psl baby awk? Size kepala die membesar lg ke waktu awk 37 week? Awk lahir ceaser ke normal?

4y ago

Alhamdulillah..semangat baby tu.

Saya sedang mengalami situasi kepala bby besar juga. doakan saya. 2minggu lagi jumpa pakar semula utk repeat scan

4y ago

Mcm mna keadaan baby sis skrg?

InsyaAllah semoga semua baik2 aje..semoga baby sihat sentiasa Aamiin❤.

Ya allah sis. Tabahkan hati ya. Doa yg baby sihat2 saja kt dalam tu

semoga baby ok n dipermudahkan segala urusan sis

Saya tiada. Apa pun moga dipermudahkan urusan sis ya..

semga bby sht

4y ago

Aaaminnn ya Allah..harap mcm tu la hendakNya