37 weeks

Dup dap dup dap.... Rabu kene check pakar sebab nk tgk kepala da masuk laluan belum,bby sy besar...mohon doa dari kalian saya n baby saya selamat dan dipermudahkan..

28 Balas

Sy terlepas date jmpe pakar, spatutnya 8/1 hritu, tp nurse tu tulis kt bku dia je, bku sy dia tk tulis lepastu sy yg kne marah sbb tk dtg appoimnt.. Ni dia bg date baru 12/2.. Masa tu sy dah 39w 1day.. Entah kn smpat ke tidak jmp pakar nye. .

4y ago

Jumpa pakar sebab ape sis?

Semoga dipermudahkan.. bykkan berdoa dan berzikir doa nabi yunus.. selebihnya berserah pada Allah.. sy doakan semoga sis selamat bersalin.. ibu dan anak sihat hendaknya..

4y ago

Tq sis 💜💞

Semoga dipermudahkan urusan sis Doakan utk sye jgk sis, hari khamis nie jumpa pkr,sbb uri kt bwh,mudah-mudahan xde pape, dh nk msuk 35 weeks..

4y ago

Tq sis...inshaAllah...semoga kita dipermudahkan segala urusan kita,dan semua dalam keadaan baik² sahaja...Allah maha mendengar doa hambanya...aaaminnn

Sm dgn sy sis rabu ni jmpa doc pakar..sbb kepala bby msih kat atass....

4y ago

Oh ye ke,semoga kita dipermudahkan urusan..inshaAllah aaminn

Semoga dipermudahkan urusan sis & baby. Aaamiinnn3 ya Allah. 💝💐

4y ago

Aaaminnn tq sis 😘😘😘

Sy dh jmpa pakar,bby kepala dh dkt bwh,tggu hari je ny 37w4d

4y ago

InshaAllah....tq tau sis doakan saya

Moga dipermudahkan ☺️ waktu bpe bulan doc ckp bby besar sis?

4y ago

Masa 33 weeks,😅

Semoga dipermudahkan urusan sis dan selamat semuanya, aamiin..

4y ago

Tq sis..aaaminnn 💜

Semoga diberikan kemudahan melahirkn anak. Amiin

sama sy sis,baby besar jgk.moga dprmudhkan

4y ago

Pakar ckp aritu ok,xde ckp pasal induce,n boleh normal..kene jaga pemakanan,xleh makan manis²