ada x ibu2 pengalaman mcm saya...saya bru 28 weeks tadi saya pergi scan..dokter cakap ..kpala bby besar. .mgkin ada keturunan belah suami ... tgu scan 2 mnggu pulak andai kata besar lg nk refer pakar...takut nya perasaan saya... ?

baby kepala besar

5 Balas

Sabar sis.. Baby dlm tummy kita memang sentiasa membesar.. Dont stress out.. Bykkn rrlax dan dptkn sokongan dr suami

Sy 37weeks, kepala baby besar, doktor kata kepala terlebih air, awk rasa benda ni boleh rawat tak

4y ago

Sia nak tanya masa scan air dikepala baby brapa cm ye,baby sya pun hampir2 1cm ,0.95 skrang. Dokter cakap kpala baby bengkak.. Risau betul la kesian baby, lagi dokter cakap baby syndrome.

situasi yg sama. dlm minggu ni jumpa pakar mudah² an baik2 je

Macam mana keadaan baby puan?

Semoga dipermudahkan urusan