makrosomia

Salam.semua,nk tnya siapa ade masalah atau pengalaman kepala lilitan bby besar dari saiz usia kandungan? Masa jumpa foktor tadi saiz kepala bby saya 37 weeks sepatutnya baru 32 weeks... Doakan bby saya dalam keadaan baik,sihat dan selamat ye semua..susah hati sgt ya Allah... Isnin depan jumpa pakar o & g...

1 Balas

Samaa, baby saya sekarang mcm tu. Mase scan 30 weeks hari tu doktor kata lilitan kepala baby dah 33 weeks. Maybe 37 weeks nanti kena induce 😢.

4y ago

Mcm mna keadaan baby sis skrg?