Minta Pendapat

Skrng ni sy 32weeks 3hari,selalu sakit pinggang n sakit perut..Risau laa kalau terberanak awal ??..Awal terberanak awal kira baby pramature ke?..

4 Balas

sakit pinggang utk mggu2 mcm ni normal sbb bby smakin membesar. makesure bby gerak ok n mommy kna jga ksihatan. jka bby kurang gerak cepat2 check.

5y ago

Normal sis.. Sy 37 week pon sakit pinggang.. Tdo mgiring kekanan jer OK.. Ke belah kiri xdapat dah

Yep.. lahir sebelum 37week di anggap premature.. sy 33week pun alami bende yg sme. It's normal dear..

5y ago

Yeke..Sbb risau jgk,barang2 tk siap kemas lagi lps tu p krje drive sndri..buat nye terberanak mse drive mau gelabah 😅😅

Sakit pinggang takleh avoid nya. If sblm 37 weeks memang Doctor kira premature

5y ago

Kena kuat kan badan semua sblm Baby keluar. Nak kejar anak satu hal pulak hahaha

Normal to have pains at this stage

5y ago

owhh..thanks sis