Assalamualaikum ibu2 semua ye .. Tnya ye ibu2..hmm..saya skrg ni asyik sakit dada,perut pinggang..

Laa ni pun tgah menaip sambil duduk atas katil..duduk sakit..baring pun sakit..sakit bljng pinggang semua.apa patut buat ye..minta pendapat.. risau..sbb appointment minggu dpan...

2 Balas

Wsalam, ibuuuu, kalau keadaan dah merisaukan, pergi jumpa doctor.

2y ago

suami kata minggu depan appointment je ibu..dari aritu saya dah kata..dia lagi 2 minggu..ni kot ikut smlm..dia kata dia ada hal.seminar ape la..call klinik..konon kata minggu depan..saya pun risau puan..takut baby je..kot saya mybe redha..

Sis amik duphaston ke

2y ago

Oh maknanya puan tak ambil, kalau ambil memang side effect dia sakit pinggang