Normal ke kalau breast xbrapa sakit di awl kehamilan

Sy bru preg 5wks+,mula2 tahu dri pregnant,breast sgt skit,tp skrg dh slow dah sakit,tp ikut msa,ada masa sakit sgt ada masa kurang sakit,bila dh sharian pkai bra,dah buka bra tu mmg sakit,tp bila xpkai bra mean that dkt rmh je,kurang sakit,risau pulak n sy xda rasa cramp2 dkt perut even diawal pregnancy ni..ade xmcm sy #firstmom

5 Balas

saya pon sama, sakit breast tapi mild je. simptom lain, muka naik jerawat and badan gatal2. lain takde pon. mungkin awal lagi. kakak saya cakap mual muntah start 2nd trimester tapi depends org jgk kot

Period delay 6hari. tak ada simpton apa2 😅 dulu masa nak period kemain breast ni sakit ya amat lepas tu period on time. skg ni dia senyap. Adakah saya hamil 👶

normal. sy pun awal2 cmni. tggulah dah masuk 2nd trimester ini dah besor itu besor, dh kena beli bra lain hahahahha

dulu sy gitu mase y 1st,,y 2nd xde sakit pun,,biase je cuma jenuh pikir nk mkn ape tkut muntah balik🤣

Saya pun alaminya