Takda pregnant symptom selepas minggu 8

Hello momsies.. sekarang pregnant 12 weeks. Saya xda pregnant symptom slepas 7-8 weeks. X pernah ada alahan from start juga cuma breast soreness complete hilang masa week 8. Skrg cuma ada lagi tingly feeling kt nipple dan hidung sensitif. Nak tau ada x pernah experience mcm sy. Rasa anxiety slma ni tp sy positif sj sbab xda hal pelik lain yg berlaku. Pernah miscarriage juga so tau pengalaman tu. Ni second pregnancy sy (first baby). Mohon pencerahan dari momsies yg lebih berpengalaman. Thank you..

1 Balas

Normal je. Jika ada sejarah keguguran, sila set appoinment di klinik untuk buka buku pink segera. Boleh dapat pantauan kandungan dan puan awal lagi bagus