period lewat

sy dh 5 hari lewat period,tp badan sy panas,kepala asyik pening dan sakit je,pusing2 je,pahit mulut,pinggan skit,legoh2 betis .. rasa tk sedap mulut je,kdg2 ad jgk rasa nk muntah ..payudara pun ad skit jgk .tp skg dh okey,adakah tu tnda2 sy pregnent.. sy tk buat ag pregnent test,, sbb sy tkt tkde apa2 je.. so sy tnggu ckup bulan nie je

5 Balas

alhamdulliah skg syg dh msuk 4bulan lbih dh pregnant.. ptk la aritu lewat priod dan pening pusing2 je.. ckup je 31/06/2020 trus test.. alhamdullilah rezeki naik dua line..

Sama mcm saya..to sy buat upt naik satu line je...mungkin awal lg kot..tanda2 prengnent n tanda2 nk piriod hmpir sama. .takpe lah doa2 semoga ad rezeki ye aminn...

4y ago

insyallah ,,sy doakan semoga awak pun dpt dikurniakan zuriat ,semoga awak pun cpt2 pregnanti jgk..amim

Tak nak test pun takpe.. mana tau kan cuma hormon. Tapi kalau suspek hamil, buat masa ni jgn dulu buat kerja berat la.

4y ago

alhamdullilah rezeki skg dh 4bulan lebih dh,ckup je 31/06/2020 aritu sy trus test.. naik dua line.. rasa happy sngt..

Upt je jawapannya.

Upt je