minta pendapat

Skrg sy dah masuk kandungan ke 6 bulan.. Boleh ke sy bersama suami, ada kesan apa2 tak pd kandungan sy?

1 Balas

Boleh je sis. Dari awal pun boleh sebenarnya. Depends on body masing2. Selagi takde bleeding, it should be okay. Jangan ganas2.

4y ago

Tak gi hosp ke sis? Maybe terhentak kuat sangat dkt pintu rahim tu. Tu yg rasa tak sedap je tu. Memang kita rasa seronok tapi yelah dkt dalam rahim kita tak tahu mcm mana kan. Semoga takde pape la sis. Make sure minum je air masak banyak2. Sy memang jenis tak boleh tak minum. Kang mula laa tak tentu arah 😅