Minta pendapat

Hai sy nak minta pendapat, apa patut sy buat. Sy bersama suami, tp suami terpan**t dlm. Sy tkde amek apa2 pencegah perancang kehamilan dan anak sy bru nak masuk 6m.

1 Balas

Makan pil prostinor dlm msa 72 jam lpas brsama. Msa beli kt frmasi.. tny cara makan utk pil kdua. Knapa xambik prncang sis?

5y ago

Bkn mslah brkesan ke x. Mslah usaha dlu. Bukn tggu ja 😅. Mlainkan mmg xkisah lekat. Syarat dia dlm 72jm lpas brsama. Sbb klau lpas 72jam prsenyawaan dh brlaku. Jnin da trbntuk dikira mmbunuh da tu.