retroverted uterus

Sy retroverted uterus dan kandungan dah masuk 5bulan. Selama ini memang tak bersama suami sbb takut apa2 jadi pada kandungan. Lepas ini kalau bersama suami akan ada risiko tak?

2 Balas

kbayakan wanita sbenarye xtahu pom kedudukan rahim kita mcm mne, mlainkan slps scan n dr. ckp yg rhm kite retroverted..actually xde mslh pom nk bsama, xggu kndugan pom..

Sy retroverted.. sy bersama dgn suami mcm biasa.. selagi xde pendarahan ok jer