Boleh minum 100plus pd trimester pertama..?

Sy tiada pengalaman, ini kandungan sulung.. nak minta pendapat semua boleh ke minum air 100plus di awal kehamilan..? Sy dah teringin sgt2 nk minum tp risau takut ada side effect yg x baik pd kandungan.. utk makluman kandungan skrg 12w 6d.. minta pendapat semua, trma ksh..#firstbaby #pleasehelp

1 Balas

Sis boleh tgk dkt bahagian pemakanan & nutrisi dlm aplikasi ni. Saya pun teringin tapi tak boleh sbb saya takut perkembangan anak saya terganggu sbb ianya bkn minuman buah/biasa. Tak perlu pun minum masa pregnant. Terpulang.