ingin tahu? betol ke kalau bersalin kena gunting@jahit xde bius?

Skrg smua hospital mmng klau bersalin normal kena bius ke x time kena gunting@jahit.??? seramla dgr...

29 Balas

😂 sbnarnya sakit kontraksi lg sakit doda masa jahit😆😂 so bg sy ..x rasa dh kena jahit..sbb sy bersalin xda gunting cuma jahit sbb luka dinding tpt keluar baby je...maklumlaa kepala baby agak beso😂 ..syukur 4x dh beranak ..xpernah lg kena gunting bawah😥😥