ingin tahu? betol ke kalau bersalin kena gunting@jahit xde bius?

Skrg smua hospital mmng klau bersalin normal kena bius ke x time kena gunting@jahit.??? seramla dgr...

29 Balas

Gunting x rasa sakit apa2 pun sbb rasa sakit meneran tu lg dominant. Baby dah kuar midwife tu tanya ada rasa gunting x. Mmg x rasa langsung. Masa nk jahit even dah bius mmg terasa sakit nye sampai tekan2 epidural tu byk kali walaupun x de fungsi.