X boleh tengok suami

Skrg ni sy tengok muka suami pun rasa pening mual nk muntah, dia nk ajak bercakap pun sy x ada mood, lagi la bila dia nk dekat. Mmg sy tolak. ??sy ckp dgn org lain elok je x rasa pening mual pun. Tp bila dgn suami semua serba x kena. Help me? ?

21 Balas

Hehe dugaan. Terbalik dengan sy. Sy ni sejak awal mengandung lagi mmg suka nak manja2 dgn suami. Semua benda nak suami buatkan, nak suami layan. Menempel je dengan suami kalau kat rumah. Tak tau la dia rimas ke tak bhahaha. Harapnya dia tak rimas lah.