X boleh tengok suami

Skrg ni sy tengok muka suami pun rasa pening mual nk muntah, dia nk ajak bercakap pun sy x ada mood, lagi la bila dia nk dekat. Mmg sy tolak. ??sy ckp dgn org lain elok je x rasa pening mual pun. Tp bila dgn suami semua serba x kena. Help me? ?

21 Balas

Sama la dengan saya....saya sampai bungkus baju balik rumah mak ayah pun tak boleh tengok muka suami... Tengok ja nak gaduh teruk...nasib baik suami penyabaq 🤣🤣🤣....lepas je 3 ke 4 bulan dah ok balik.... Mak mentua kata pembawakkan budak....sbaq je la....