Beli brg baby

Skrg dah masuk 30week tp satu benda xbeli lg..nk beli tp pada kurang bajet pulak xtau nk beli yg mne dulu..ada yg boleh suggest x yg betul² penting dulu..due date pun dh dekat pening takut salah beli...

6 Balas

baju baby dan pampers persediaan untuk masuk bilik bersalin yang tu penting... kalau nak beli skit dlu pun x pa ikut bajet...yang penting beli dlu dalam 2,3 pasang dan pampers untuk persediaan kalau ada apa² berlaku...