senarai barangan baby

Hai .. sy skrg pregnant 20weeks #baby first. Dh boleh mula beli barangan dh kan ? Boleh kist detail x apa yg mummy beli ikut keperluan dan keutamaan dulu? Sbb bajet x tebal nak beli skaligus semuanya hehe..kalau blh nk setel barangan yg wajib ada dulu

1 Balas

Set baju siap stokin & mitten (lengan panjang, lengan pendek, lubang2) Barut Bedung Towel mandi, towel kecik Selimut Pampers Spray bottle Wet tissue Myk angin Lotion Sabun + syampu Bakul baju