Brg2 keperluan baby

Hai mami2 dh masuk 6bulan.. beli ape je ye dulu? Excited dh nie nk beli barang2 baby cuma xtau nk beli yg mane dulu. Ade cadangan?

3 Balas

kalau skrg ada sale dkt memana kedai barangan baby ms tahun baru cina ni..puan blh beli 1. baju newborn dlm 3 or 4 mcmtu.. termsuk booties mitten jika perlu kmudian 2.beli baju 0-6 month nye age dgn 3. 6-12 month.. mcm tuk age 6 bulan dan ke atas yg tu blh beli byk sikit..sbb bby ni ms dorang dh msuk umur 1 bulan ke atas bdn dah bsr tak muat dh baju newborn..kemudian 4. beli brg2 mandian baby 5. wet tissue ke dlu.. mcm ms 7 month and above blh la beli 6.bathtub baby ... 7. beli net support guna ms mandikan baby 8. nasal aspirator utk stnby kegunaan ms baby kena selsema 9.kain bedung baby jika perlu 10. minyak telon tuk baby 11. alat tungku utk tuam perut baby lepas mandi

saya google je..hahah sebb pening gak walau ank ketiga

1y ago

sy new mom lagilah pening hahaha

Kami beli keperluan beg hospital dulu

1y ago

🌻