Sensitif

Skrg 32 weeks, tapi lately ni rasa macam cepat sangat nak sensitif dan moody. Mak mertua pulak tak habis habis cakap saya gemok. Skrg ni makan tak berapa lalu sgt jadi sy kurang lah makan. Haritu dia cakap mak masak apa pun taknak makan..tak sedap kot..tapi awak tu gemok jugak. Terasa gila sampai menangis dalam bilik punya kecik hati ??? entahla..pregnant ni banyak pulak buat saya terasa hati..

2 Balas

Banyakkan sabar ye sis. banyakkan juga meluah dekat suami. takdelah sakit sangat sebab kite pendam je. 🖤