Baby bump tak muncul

Skrg 11weeks, mmg tak nampak langsung lagi perut. Saya berat 39kg. Saya risau baby tk membesar kat dalam. Bila baby bump saya blh nampak? Rasa insecure plk. Tengok org lain 9-10 dh nmpk perut. Normal ke mmg tak nampak langsung? Even perut buncit pun tak nmpk. Sekadar nampak sekata & slim je perut ni mcm takda apa2. Saya takda alahan langsung lg stakat ni. Bilaaaa perut ni nak munculllll agaknya.

64 Balas

saya msuk bulan 5 bru nmpk baby bump.. 11w baby kecik lagi.. its oky

sy baru masuk 12 minggu. 3rd pregnancy. masih xnampak baby bump😆

baby bump, sya kluar msa pregnt 5bulan sis dlu berat sya 36 je 😂

jgn risau normal je sis.. sy nk msuk 7 buln baru nmpak perut .

ahhaah baru lagi 11 minggu mana nak ade baby bump dik oii

awal lagi tu 11minggu. sye 7 bulan bru nmpak perut😅

lmbt lg sis, biasa baby bump 5 bln ke 6 bln baru nmpk

sy plk bru 7w dh mcm 5bln 😅,peyut muncit 😪😪

Baru 11 minggu. Normal bg sebahagian ibu.

saya 7bulan baru nampak peruttt sissssss