baby bump 13week

salam mummy smua nak tnya 13w selalu dh nampak.baby bump tak? selalu minggu keberapa boleh nampak baby bump? sy agak risau sb perut ni nmpak.lemak je banyak tk rasa mcm mengandung. selalu fikir baby ok ke tak dalam perut.😅

1 Balas

size perut bukan ukuran baby ok ke tak. ada yg boleh nampak awal, ada yg sampai bersalin pun org tak perasan. mcm saya. tapi setiap kali checkup dan scan baby tumbesaran dia normal. tu lagi penting

2y ago

kalau takde kekangan kewangan pergi je swasta. saya pun kalau risau mmg check sendiri nak legakan hati. Alhamdulillah semua ok walaupun org dok kata tak nampak mcm mengandung pun walaupun saya dah sarat sgt time tu haha