Baby bump tak muncul

Skrg 11weeks, mmg tak nampak langsung lagi perut. Saya berat 39kg. Saya risau baby tk membesar kat dalam. Bila baby bump saya blh nampak? Rasa insecure plk. Tengok org lain 9-10 dh nmpk perut. Normal ke mmg tak nampak langsung? Even perut buncit pun tak nmpk. Sekadar nampak sekata & slim je perut ni mcm takda apa2. Saya takda alahan langsung lg stakat ni. Bilaaaa perut ni nak munculllll agaknya.

64 Balas

chill ja u. i yang 9 bulan tunggu hari ni tak nampak pun but as long as baby membesar dengan sihat okay dah

sye mse 9 bln pun bley pki lg bju sblum preggy.. yg pentg baby mbesar ikut growth yg spatutnye.

Sy dh 21weeks pn x nmpk pn baby bump.. Tp baby membesar elok je ikut umurnya.. Alhamdulillah

Saya dah 16 weeks baru nampak sikit. Kekadang org taktau pon saya pregnant HAHAHAHA.

Awak saya 5 bulan pun tak nampak perut 🫶🏻 janji scan kat dr , dr kata baby ok

sy 5 bulan bru nampak baby bump sis . jgn byk fikir ye . pikir positif saja .

Saya masuk 5 bulan baru nampak perut 😂 tu pun kalau orang tengok betul2

11 minggu awal sgt sisssssss syggggg haha. Sy pun 5bulan baru nampak bump

awal lgi tu sis,sbr ye sye 5 ke 6 buln pon org ckp xnmpk mcm mengandung

sy berat 38 pon. bby bumb nmpak sekitar 5/6 bulan baru nampak jelas. .