alahan kulit

Skg masuk 31 weeks..gatal2 bahagian tangan & leher dan kepala..p klinik dctr bagi ubat mkn tahan gatal & krim sapu..tak apa2 ke mkn ubat tahan gatal time pregnant??

7 Balas

Doc tau kan sis prggy? Klu doc y bg tu maksudnya selamat utk sis.. Tp sebolehnye elakkan ubat mkn.. Cuba ubat sapu dlu sis.. Kdg tu alahan masa preggy..

Ubat doktor okay je sis, kalau rasa taknak makan cuba ubat sapu atau kerap mandi bagi rasa fresh sikit

Doc yg prescribed, sis.. so xde mslh..

Klu doktor yg bagi ubat means should be okay sis..jgn rsau..klu sis was2 lgi..tnya doktor tu masa dia bgi ubat utk kpastian sis sndiri..

tanya doktor sis

doktor lebih tahu, kami tidak..lain orang lain badannya

Dokter yg bagi, bukan kita pandai² sendiri..