symptoms of pregnancy

I am in 23 weeks of pregnancy skrang.Tak tahan rasa gatal - gatal pada tangan Dan kaki.Cara kurangkan tolong suggest me pls. Pergi check Klinik bagi ubat sapu pun sama juga.

symptoms of pregnancy
2 Balas

Sy time bln ke 5 - awal 7 bln mmg kena alahan miang gatal2x mcm ni... last2x serah diri kt doktor... doktor bg mkn ubat alahan gatal2x selsema Priton yg dibenarkan mkn time pregnant... lps mkn ada kurang sikit... tp nk kata hilang terus takda la... sbb doktor ckp ni mmg disebabkan alahan pregnant... mmg tak dinafikan emosi tak stabil jugak time tu... esp. time mlm bila sejuk lg la miang dgn gatal dtg... last2x sy stay positif balik..emosi pun dah stabil... terus hilang gatal2x tu bila masuk 7 bln ke atas.. sesekali tu ada dtg jugak gatal tp tak teruk mcm sblm ni... tp sy abaikan je... bila gatal sy letak losyen atau bedak agnesia tu...yg sy perasan alahan gatal ni kalu kita tenang, dia tak teruk sgt... tp kalu kita mula stress lg la dia punya miang.. tak tahu nk ckp... papepun sis... byk sabar ya...

😂😂😂 samalahhhhh... Hbs kaki sume...

5y ago

I first pregnancy ni. Tak tahu apa nak buat