Krim gatal cina

Bolehkah sapu ubat cina nie tempat gatal time pregnant.. pregnant 5 week.. tp kulit jadi gatal2 smpai berdarah.. guna ubat klinik xmenjadi hanya ubat ni je yg okay.. #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

Krim gatal cina
6 Balas

update : ubat ni xsesuai digunakan ketika mengandung dan menyusu.. sy tnya dr n dr xsuggestkan.. sy chat seller ubat ni seller pun xckap xsesuai.. sy eczema teruk 1st trimester... skrg dh okay .. sy guna Ecocort cream blh cari dekat farmasi harga rm10

2y ago

dr yg suggest kn..

aaa kan sy tk terfikir plak kesan ubat ni kpda baby .. sy baru ja lepas sapu dkt tgn yg gatal 😅 .. harap2 tkda apa2 kesan kpda baby ...

2y ago

terima kasih sis info 😃💕

kena tgk bahan2 dlm tu jgk..cube krim snowhitee..die berasaskan susu unta n utk sume msalah kulit esp kurap..gatal2..ekzema

almak sy pn guna ni....tiap² hri 😅xtpkir plk kesannya pd kndungan...minta xad ap² la hrp bby siht

msh guna tak krim tu sis?. ke ada krim lg sesuai?.sy pun ada pki krim ni . tp tu la tkut gak nak pki

2y ago

ok tq

nanti boleh x share kan gbr ubat ecocort ti