Gatal gatal masa mengandung

Salam ibu2 , nak tanya apa krim gatal2 yg sesuai utk ibu hamil? sya skrg 13 weeks, alahan gatal2, tak tahan sgt asyik begaru, Gatal kt kaki dgn tgn je.

4 Balas

Saya guna herbal blend dari shaklee... Hahahah memang siksa lah bila gatal berbiji satu badan🤣 mengamuk kat husband suruh tlg garukkan ... lepas sapu krim tu alhamdullilah lega.... kalau puan berminat boleh pm saya☺️ www.wasap.my/60197857093/NakOrderShaklee

sis bole berhubung dgn sy kt 0182462895. sy suggest ibu scrub ngn sabun gluta mmg suggest utk ibu mengandung mcm kite

gtl2 nya mcm mana ye? sbb sy pon gtl2 mcm ni.. tp kt badan pon ada

sis boleh cube kalmy lotion ni.. wsp ibu www.wasap.my/60138661354