Keputihan & Gatal2

Haii mommies.. Sy tengah pregnant anak-2 masuk mgu ke 20. Skrg mengalami masalah Keputihan & gatal-gatal di celah kelangkang ? Tak tahan gatal sangat.. tangan p garu2 sampai kulit da luka, menipis & ada yg menebal???.. Masa pregnant Anak pertama takda masalah Keputihan.. Mommies ada pengalaman tak mcm sy??..

1 Balas

Mommy xbole biarkan kena bawa ke hospital mereka akan bagi ubat cucuk dari bawah untuk hilangkan keputihan. Klau dh teruk takut kena jangkitan pada baby. Mommy g hospital bgtahu ada kputihan teruk ya.