bawa berapa byk beg

sja tanya pengalaman ibu2 yg bersalin,ibu2 bawa berapa beg ke hospital?

23 Balas

1 beg kecik ada powerbank , buku pink , ic & phone . 1 beg ada baju labour room & going home baby , baju discharge mom , toiletries , disposable panties , tisu basah . 1 raga untuk kudapan mom , milo & nestum 3in1 , susu kotak , biskut kering , roti , cawan , sudu & garfu , termos . Mineral botol besar . Selebihnya pack andai kata kena stay hospital letak dalam kereta , bila perlu minta suami amikkan ja .